KOENRAADS – Bouwkundig herstel en 24 uurs service na calamiteiten

Aannemersbedrijf Koenraads starte in 1995 als Koenraads Timmerwerken te Ulvenhout. Het destijds nog kleine timmerbedrijf gedreven door passie voor het vakmanschap, groeide uit tot een (bouwkundig) herstelbedrijf dat anno 2019 met een groep gemotiveerde vakmensen en experts, breed inzetbaar is voor verbouw, onderhoud en renovatie projecten bij schade (calamiteiten).

In ons bedrijf hebben we de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan op het gebied van schade herstel. Zo worden we met grote regelmaat ingeschakeld voor herstel na brand of andere calamiteiten. Zowel bedrijven, particulieren als verzekeraars schakelen ons in voor de volledige uitvoering. We voeren regie en leveren een totaal aanpak aan herstelwerkzaamheden.

Daarom Koenraads

Jaren lange ervaring
Vakkennis in eigen huis
Eigen materieel
24/7 paraatheid bij calamiteiten

Eigen vakmensen & materieel

Dankzij ons eigen materieel zijn we snel inzetbaar. Bovendien geeft het ons de mogelijkheid om zowel kleine als grote projecten aan te nemen. We voeren van start tot oplevering van ieder project de volledige regie en managen dit middels volledige digitalisering waardoor we tijdig kunnen informeren en rapporteren.

Expertise

De bouwkundige expertise brengt veiligheid en garanties voor een goed resultaat. We zijn helder en duidelijk over de mogelijkheden, keuzes en de te maken stappen voor uitvoering van onze werkzaamheden.

Onze mensen verstaan hun vak en blijven up to date zodat we de juiste keuzes kunnen maken in de uitvoering van de werkzaamheden.

Korte lijntjes

Vanuit een familiaire sfeer in ons bedrijf, dienen wij uiteenlopende opdrachtgevers. Een duidelijke no-nonsense wijze van communiceren en direct contact met verantwoordelijke medewerkers. Zo heeft u als opdrachtgever altijd een contactpersoon die u antwoord kan geven op uw vragen en denken we graag met u mee.